ΑΡΧΙΚΗ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PREGO RISTORANTE ΚΑΛΥΜΝΟΣ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     
Καλώς ορίσατε στο Prego Ristorante
Το ιταλικό εστιατόριο και καφέ Prego, που βρίσκεται στον χώρο του ξενοδοχείου, λειτούργει καθημερινά για να πάρετε πρωινό στον πλούσιο μπουφέ μας και να απολαύσετε ένα δείπνο με μεσογειακές και ιταλικές γεύσεις.

Πολλά από τα άτομα που δεξιώνουμε (αρνούμαστε την λέξη πελάτης) συνεχώς μας ρωτάνε γιατί επιλέξαμε στο Prego το ασπρογάλανο ντεκόρ το οποίο παραμπέμπει σε νησιωτική ταβέρνα, αντί του καθιερωμένου πράσινου και πορτοκαλιού που έχουν όλοι συνηθίσει.

Τότε εγώ τους δείχνω φωτογραφίες από ένα λεύκωμα της νότιας Ιταλίας και φυσικά μένουν έκπληπτοι αντικρύζοντας λαμπερές φωτογραφίες σε ασπρογάλανο φόντο, γραφικά λιμανάκια, σκηνές που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται σε ελληνικά καρτ-ποστάλ.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι εκτός από την φυσιογνωμική ομοιότητα με τους ιταλούς (una faccia, una razza), μας συνδέουν κοινές συνήθειες και αρχές. Βάση στην ιταλική κουζίνα το ελαιόλαδο, μαζί με αλεύρι , την ντομάτα, το τυρί και μπόλικη φαντασία, συνθέτουν ατελείωτους γαστρονομικούς συνδυασμούς. Ζεστό ψωμί, ντομάτα και τυρί αποτελούν μια λιχουδιά που ανέθρεψε γενεές Ελλήνων.

Στην διάρκεια της 20τούς ενασχόλησης μου με την γαστρονομία στις κουζίνες του κόσμου, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με διακεκριμένους Ιταλούς σέφ. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να μυηθώ στα άδυτα της ιταλικής κουζίνας. Ώριμος τώρα πια, προσπάθησα να προσδώσω στις λεπτές ιταλικές γεύσεις την πληθωρική ελληνική αρχοντιά. Έτσι δημιουργήσαμε το εστιατόριο Prego Ristorante, έναν χώρο που με την αγάπη των Καλυμνίων και των επισκεπτών της Καλύμνου, διανύει αισίως τον 11ο χρόνο λειτουργίας του.

Ο chef σας προτείνει ...
Διοργάνωση εκδηλώσεων
Αναλαμβάνουμε την κάλυψη εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαπτίσεις, επέτειοι κτλ. Η κουζίνα του Prego Ristorante θα καλύψει και τον ποιο απαιτητικό μας πελάτη. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

περισσότερες πληροφορίες
Ο Παντελής μας στο Masterchef . . .
Γίνετε μέλος του fanpage του Παντελή μας ...
Ο Παντελής συμμετέχει στοv μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef. Τα αγαπημένα του πρόσωπα καθώς και όλοι οι υποστηρικτές του παρακολουθούν την εξέλιξη του και περιμένουν να δουν τον Παντελή μας στον τελικό. Επισκεφθείτε fanpage για να μάθετε νέα και να αφήσετε το δικό σας μήνυμα.

επισκεφθείτε το fanpage
Copyright © 2010 Βούρος. All Rights Reserved.
Σχεδιασμός από Software Solutions
facebook | ο καιρός στην Κάλυμνο | ενοικιάσεις αυτοκινήτων | Olympic Airlines | Aegean Airlines | Δρομολόγια Πλοίων